Местоположение и предимства на района:

Предлагаме за продажба апартаменти в комплекс, разположен в подножието на Витоша. Намира се в столичния квартал Младост, който е сред най-модерните и един от най-бързо развиващите се квартали в София. В непосредствена близост до комплекса се намират възлови локации и обекти: Бизнеспарк, Академията на МВР, Икеа, София Ринг Мол, Технополис, редица мебелни и строителни магазини, автокъщи, магазини за спортни стоки.Описание:

Сградата е изградена с внимание към детайла и функционално разпределение. Внимателното изпълнение и висококачествените материали гарантират висока енергийна ефективност. На разположение са двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, гаражи и паркоместа. 

Удостоверение за въвеждане в експлоатация се очаква през септември 2026г.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5647

Локация: град София, Младост 4
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен;
Пусков срок: 01.09.2026 г.