Местоположение и предимства на района:

Срещу 26 блок, градски трансорт, болница, училища и детски градини

Описание:

Комплексът включва две сгради - сграда А и сграда Б, разположени в общ двор. Сграда А е на пет етажа - партер, с гаражи и четири жилищни етажа, на които са разположени по един тристаен апартамент на етаж. Сграда Б е на шест етажа - партер с гаражи и магазини, четири типови жилищни етажа с едностайни, двустайни и тристайни апартаменти и един подпокривен етаж, с частични скосявания с едностайни двустайни и тристайни апартаменти.

Останали са само три свободни апартамета - на първи и на четвърти жилищен етаж, ап. А1 и ап. А4 - с еднаква архитектура, 132,90 кв. м, цена 149,817 евро

и един подпокривен апартамент, Б30, 132,90 кв. м, цена 150846 евро.

Предимства:

Затворен соствен озеленен двор

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4912

Локация: град София, Овча купел 2
България

Тип сграда: 3-стаен; 4-стаен;
Пусков срок: 30.01.2024 г.
Цена: от 149 817 до 152 814
Брой имоти в сградата: 28
Брой свободни за продажба: 3