Buy
Неурегулиран, област Враца, с. Лютиброд
52 000 EURO
Неурегулиран, област Враца, с. Лютиброд
52 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 1469

Локация: България, област Враца,
с. Лютиброд

Преглеждания:
61 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран
Застроена площ: 5 273 кв.м.
Цена(кв.м.): 5 EURO
Описание:

Парцели в китното и живописно село Лютиброд, разположено на р. Искър, в близост до Мездра.

Селото се намира до Черепишкия манастир и красивото Искърско дефиле.

Районът е атрактивен и парцелите, които се предлагат за продажба са атрактивни, като някои са граничещи с главния път. Река искър минава през селото.

Парцелите са няколко с обща площ от около 5 декара - от 500 до 2000 кв. м. и са разположени в различни местности на селото. Могат да се закупят както поотделно, така и общо.

Предлагат се за продажба и трайно залесени територии в землището на селото - иглолистни и широколистни гори с площ от около 15 дка. 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: