Buy
Неурегулиран, област София, с. Панчарево
Цена по запитване
Неурегулиран, област София, с. Панчарево
Цена по запитване
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3328

Локация: България, област София,
с. Панчарево

Преглеждания:
95 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран
Площ на парцела: 73 000 кв.м.
Описание:

 Брейн Тръст предлага за продажба терен с площ 73 дка, разположен в землището на Панчарево, в близост до комплекс "Бяла черква", на 1400м от Околовръстно шосе.

Теренът е съставен от 13 поземлени имота, комасиран. За него има разработен проект за изграждане на Балнеоцентър с хотел, къщи и apartmenthouse.  Имотът е с изключителна гледка и борова гора и предоставя отлични инвестиционни възможности.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: