Buy
Неурегулиран, област София, с. Ковачевци
250 000 EURO
Неурегулиран, област София, с. Ковачевци
250 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2903

Локация: България, област София,
с. Ковачевци,

Преглеждания:
64 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран
Площ на парцела: 728 000 кв.м.
Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба имот, прдставляващ гора с пасище и мера с обща площ 728 декара, разположен в землището на с. Ковачевци, Софийско.

Имотът се намира недалеч от пътя, свързващ София със Самоков и Дупница, през селата Железница, Ковачевци, Алино. Районът е живописен, като трябва специално да се отбележи наличието на минерални извори в съседно село и развиващите се като СПА център Белчински бани. Историческа забележителност в района е "Цари Мали град", представляващ късноантична крепост с църковен ансамбъл и оброк. На около 30 км се намира и друг балнеоложки център, с най-горещата минерална вода в България - Сапарева баня. На същоте разстояние е и Ски курорта Боровец.

До имотите има черен път. Единият е с площ 348 632 кв. м, а другият 379 377 кв. м.

Инвестиционен имот, с привлекателна цена

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: