Buy
Неурегулиран, област София, с. Бистрица
30 000 25 000 euro
Неурегулиран, област София, с. Бистрица
30 000 euro 25 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3874

Локация: България, област София,
с. Бистрица

Преглеждания:
160 преглеждания

Тип на имота: Неурегулиран
Площ на парцела: 992 кв.м.
Цена(кв.м.): 25 EURO
Местоположение и предимства на района:

Село Бистрица е разположено в подножието на Витоша, на 10 километра югоизточно от центъра на столицата, между кв. Симеоново и Панчарево в близост до Околовръстния път. Районът е привлекателен, заради високото местоположение и хубавите гледки. Като се има предвид чистотата на въздуха, тишината и спокойствието, преминаващите две витошки реки, добре уредената търговска мрежа, здравеопазване и редовна автобусна връзка с големия град, може без преувеличение да се каже, че качеството на жизнената среда в село Бистрица е на високо ниво.

Описание:

Предлагаме за продажба имот извън регулация, разположен между Бистрица и Панчарево, местност Забел.

Парцелът е с лице на път, с площ от 1 декар и граничи с регулация.

Попада в зона за застрояване Жв, със следните параметри:

• Плътност - 25%

• Кинт - 0. 8

• Озеленяване - 60%

• Кота корниз - 8.5 м


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Гледка
Подобни имоти: