Buy
Неурегулиран, град София, Люлин 4
185 000 euro
Неурегулиран, град София, Люлин 4
185 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2468

Локация: град София, Люлин 4
България

Преглеждания:
8 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Застроена площ: 1 208 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст предлага за продажба парцел, представляващ УПИ, разположен на Околовръстен път и Филиповско шосе.

Теренът е равен, с лице на Околовръстен път и има отлично логистично местоположение, позволяващо бърз достъп към Магистрала Люлин и всички други стратегически пътни артерии.


Описание:

Имотът е снабден с електричество и вода. Много добри параметри на застрояване, с предназначение към момента - за "Производствени и складови помещения", попада в зона СМф, при следните параметри на застрояване:

Плътност 60%

Кинт 3.5

Озеленяване 40% 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Канализация
Подобни имоти: