Buy
Неа Ираклица тристаен апартамент
110 000 EURO
Неа Ираклица тристаен апартамент
110 000 EURO
Ваня Маджарова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4809

Локация: Гърция,
Неа Ираклица

Преглеждания:
103 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 76 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 2 от 3
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района: Неа Ираклица е предпочитан район за инвестиция в имоти, заради близостта му и лесния достъп от две граници. 
Описание:

Тристаен апартамент, в непосредствена близост до пристанището на Неа Ираклица. Състои се две самостоятелни спални, отделна кухня и отделен хол. 

Предимства на имота:

Жилището се намира на 80 метра от брега.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Голяма тераса
  • Гледка