Buy
Неа Ираклица мезонет
350 000 EURO
Неа Ираклица мезонет
350 000 EURO
Лидия Стоянова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4901

Локация: Гърция,
Неа Ираклица

Преглеждания:
312 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен, Многостаен, Мезонет, Къща в града
Застроена площ: 55 кв.м.
Разгъната застроена площ: 180 кв.м.
Площ на парцела: 240 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 3 от 3
Вид строителство: Тухла
Отопление: Иновативни Решения
Брой стаи: 5
Брой спални: 3
Брой бани: 3
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Ираклица е курорт в община Пангео с около 1000 жители. Намира се на 14 км от Кавала и на 3 км от Неа Перамос. От КПП Кулата е на 130 км

Описание:

Самостоятелна къща от тип "редови". Състои се от мезонет на две нива и самостоятелно студио на приземно ниво. Напълно обзаведени и оборудвани за автономно ползване. Разполага със соларни панели, както и два котела за отопление на твърдо гориво и нафта. Двора е с вградена поливна система. На всеки жилищен етаж има самостоятелни тераси извън жилищната квадратура.

Разпределение: Партер- двустайно студио, състоящо се от отделна спалня и дневна. 53 кв. м. с 18 м. тераса. Там е разположено сервизното помещение с котелното отделени. 

1 етаж- дневна с кухня и трапезария, тераса (53кв.м.)

2 етаж - детска спалня и родителска спалня, баня, терасиОгледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Голяма тераса
  • Охрана
  • Мазе
  • Гараж
  • Двор