Buy
Морска къща за продажба в Неа Ираклица, Гърция
980 000 EURO
Морска къща за продажба в Неа Ираклица, Гърция
980 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4992

Локация: Гърция,
Неа Ираклица

Преглеждания:
31 преглеждания

Тип на имота: Къща в града, Жилищна сграда
Застроена площ: 250 кв.м.
Разгъната застроена площ: 250 кв.м.
Етажност: 3
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 8
Брой спални: 6
Брой бани: 3
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Неа Ираклица е морско селище, разположено на 13 километра западно от град Кавала. Известно е с живописното си пристанище и плажа, който е смятан за един от най-добрите в района на Кавала. Най-близкото международно летище в Кавала „Александър Велики“ е на 27 км. 

Описание:

Предлагаме за продажба красива триетажна къща с прекрасна гледка към морето, разположена на 50 м от морската ивица на Неа Ираклица, Гърция. 

Къщата разполага със слънчева всекидневна с кухненски бокс и кът за хранене, шест самостоятелни спални, три бани с тоалетни, тераси. Имотът се предлага за продажба напълно обзаведен и оборудван с всичко необходимо за домакинството, разполага със собствен двор с обособена зона за почивка.Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Двор
  • Гледка
Подобни имоти: