Местоположение и предимства на района:

Сградата се намира в столичния квартал Овча купел и има излаз на две тихи улици – ул. "Паскал Тодоров" и ул. "Войводина могила".  Разположението ѝ е на 6 километра или около 15 минути с кола от широкия център на град София.

Описание:

Концепцията на сградата е изградена около една единствена цел – максимален комфорт на обитаване. Роля в това играе функционалното разпределение на пространствата, в които лесният достъп и усещането за простор са основни приоритети.

Сградата се състои от две секции, обединени в една стълбищна клетка и оборудвани с два самостоятелни асансьора. Всяка от двете секции на сградата има шест надземни етажа, а на всеки етаж има по шест отделни апартамента. Всеки един от двата асансьора е свързан директно с две подземни нива, в които има индивидуални гаражни клетки.

Собствениците и живущите в комплекса могат да се насладят на най-модерните решения в съвременното жилищно строителство, така че да се гарантира високото им качество на живот.

Строителни характеристики:

- ФАСАДА - облицовка от клинкерни плочи, ламарина със специално полиестерно покритие, топлоизолационна система и самопочистваща се минерална мазилка.

- ДОГРАМА - висококачествена петкамерна PVC дограма с трислоен стъклопакет с газ аргон и високоенергийни стъкла за защита от шум и градско замърсяване.

- ПОКРИВ - модерно решение за плосък покрив с осигурена топлоизолация, пароизолация и два пласта битумна хидроизолация, произведена в Италия.

- ВХОДНА ВРАТА - блиндирана входна врата със стоманена конструкция от затворен профил, оборудвана с висококачествена система на тристранно заключване.

- ОСВЕТЛЕНИЕ​ - ефектно дворно и фасадно осветление за елегантен и хармоничен облик, което се активирана с помощта на автоматични светлинни сензори.

- ЛАНДШАФТЕН ДИЗАЙН​ - естествено озеленяване с автоматична поливна система, цветарници и множество подпорни стени за овладяване на естествения релеф.

Отоплително захранване от индивидуални кондензационни газови котли и оборудване на всеки апартамент със самостоятелен отоплителен колекторен възел.

Керамични блокове с кухини по система Porotherm на Wienerberger AG със завършващо покритие от машинно положена гипсова мазилка.

Готови системи за отопление, вентилация и климатизация, звънчево-видеодомофонна инсталация, ВиК, осветителна и силова инсталация и др.

Предлагаме за продажба 2-стайни, 2-стайни и 3-стайни жилища на атрактивни цени.Предимства:


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5399

Локация: град София, Овча купел
България

Тип сграда: 1-стаен; 2-стаен; 3-стаен;
Пусков срок: 15.09.2024 г.
Цена: от 53 000 до 170 000