Buy
Многостаен затворен комплекс, София, Витоша
229 300 EURO
Многостаен затворен комплекс, София, Витоша
229 300 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3507

Локация: България, град София,
Витоша

Преглеждания:
130 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен, Многостаен
Застроена площ: 186 кв.м.
Етаж: 4
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Брой стаи: 4
Брой спални: 3
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

 Brain Trust има удоволствието да ви представи четиристаен апартамент за продажба, разположен в затворен комплекс с изключителни общи части и много зеленина.

Комплексът е разположен в един от най-чистите и спокойни райони на София - квартал “Витоша”. Намира се на ул. “ Георги Райчев”, в близост до бул. “Симеоновско шосе”. В близост до него има множество магазини на големите търговски вериги, няколко училища, включително и Френския лицей, както и някои от най-големите частни болници в София. Най-голямото предимство за хората с деца е близостта на Софийския Зоопарк, който дава възможност за забавление за малки и големи.

В самият комплекс ще има модерен спортен и СПА център с плувен басейн, фитнес, зали за групови тренировки, сауна и много други. На разположение на живущите ще е и богато озеленения вътрешен двор, който предлага убежище от забързания ритъм на живот, с пешеходни алеи, пейки за отдих, алея за бягане и детска площадка.

Апартаментът е разположен на четвъртия жилищен етаж и се състои от просторна дневна, отделна кухня, три спални, две бани и панорамна тераса. Чистата площ, без терасата, е 154.19 кв.м. Терасата е с площ от 75 кв.м. и предоставя изключителна панорама към Витоша, Люлин планина и центъра на София.

Отоплението е решено с газ като във всеки апартамент ще има монтирани котле и алуминиеви радиатори. Обектите ще бъдат предавани по стандарт на шпакловка и замазка с монтирани интериорни врати.

Има опции за закупуване на единични или двойни паркоместа.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Паркомясто
  • Гараж