Описание:

Сградата разполага с общо 24 броя апартаменти, разположени в трите надземни етажа и терасовидния и етаж от които:

- 8 бр. двустайни апартаменти с площ около - 58,00м2

- 8 бр. тристайни апартаменти с площ от - 70,00м2 / 95,00м2

- 6 бр. четиристайни апартаменти с площ от – 100,00м2/125,00м2

- 2 бр. петстайни апартаменти с площ около – 140,00м2

Четири от тристайните апартаменти разполагат със склад /мокро помещение/ в обема на жилището. Всички четиристайни апартаменти – 6 броя, разполагат със склад /мокро помещение/ в обема на жилището.

В подземния етажа на сградата са планирани:

- 20 бр. гаражи

- 16 броя мазета

В рамките и границите на имота са планирани 7 бр. външни открити паркоместа.


Предимства:

Във всички апартаменти се предвижда монтаж на водогреен котел на газ за отопление и подготовка на топла вода за битови нужди. Котлите са с вградени циркулационна помпа, предпазен клапан и разширителен съд.

За всички апартаменти димните газове/въздуха за горене, се изхвърлят/взимат чрез коаксиален комин, излизащ на покрива на сградата. Отоплителните тела на всеки апартамент се захранват от колекторни табла, оборудвани с необходимата спирателна , дренажна арматура и автоматичен обезвъздушител. Хоризонталната тръбна мрежа ще се изпълни от полиетиленови тръби с алуминиева вложка, разположени в гофриран шлаух, които се полагат в подовата замазка на помещенията. Отоплителните тела са алуминиеви глидерни радиатори а за санитарните помещения – лири.

Всички радиатори са оразмерени за открит монтаж. За всеки радиатор и лира са предвидени радиаторен вентил с термоглава и секретен вентил за хидравлична настройка. Обезвъздушаването на инсталацията се извършва непрекъснато - чрез автоматични обезвъздушители монтирани на колекторите и инцидентно – чрез секретни обезвъздушители, монтирани на всички отоплителни тела. Обезопасяването на инсталацията се осъществява чрез затворен мембранен разширителен съд и предпазен клапан, фабрично вградени в котлите. Пълненето на инсталацията се осъществява чрез възел сферични кранове, монтирани към котела. Допълването на инсталацията и дренирането на котлите е съгласно ВиК проекта.

Предвидени са климатични мултисплит машини за апартаментите в сградата. Мощностите за избора им са според направените изчисления за летен режим, като покриват и изискванията на топлинните загуби.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4906

Локация: град София, Обеля
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен; Многостаен; Жилищна сграда;
Пусков срок: 01.08.2024 г.
Брой имоти в сградата: 24