Местоположение и предимства на района:

Жилищна сграда в старата част на Овча купел - комбинация от архитектурен шик, изчистени форми на вътрешните пространства, безкомпромисно качество и перфектна локация. 

Сградата се намира в непосердстена близост до Владайската река, в пряка на ул. "Любляна", недалеч от 66 СУ „Филип Станиславов“.

Описание:

Жилищната срада  е със завладявща архитектура и неподражаем стил, състояща се от 19 апартамента, 1 ателие, подземни и надземни паркоместа.

Това e избора за нов дом на модерните динамични хора и устойчива капиталова инвестиция за сигурно бъдеще.

Композицията е от две пет жилищни сгради с елегантел стил. Архитектурния облик впечатлява с изящни форми и оптимална функционалност при разпределение на пространствата.

Най-висок клас съвременни материали и иновативни строителни технологии са гарант за дългия живот на апартаментите. 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5192

Локация: град София, Овча купел
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен;
Цена: от 134 000 до 200 000
Брой имоти в сградата: 20
Брой свободни за продажба: 9