Buy
Маломерен бутиков, София, Лозенец
139 000 EURO
Маломерен бутиков, София, Лозенец
139 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4072

Локация: България, град София,
Лозенец

Имотът е част от:
Бутикова Сграда Търновски

Преглеждания:
292 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 61 кв.м.
Разгъната застроена площ: 76 кв.м.
Изложение: Изток Юг
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 5 от 6
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
груб строеж
Местоположение и предимства на района:

Brain Trust има удоволствието да представи бутикова сграда, разположена в един от най-хубавите квартали на столицата - Лозенец, в близост до НДК, Търговски център и метростанция.

Описание: Предлага се за продажба двустайно жилище с прекрасно разпределение, разположено на 5-ти жилищен етаж, с чиста застроена площ от 61 кв.м., от които 4кв.м. се водят покривна тераса. Сградата е на етап Акт 14 и се очаква издаване на  Удостоверение за ползване през септември 2021 година. Разполага с асансьор, паркоместа в двора на сградата. Самият апартамент предоставя красива гледка на бъдещия си собственик, с изложение запад-север. Има светла и просторна дневна, спалня, хубава баня, тераса и малки скосявания. Усещането, което имотът създава, е за уют и комфорт, който само стария център на столицата може да предложи. Сградата се завършва с висок клас на строителни материали.

Предимства на имота:

- Привлекателно местоположение
- Качествено строителство
- Възможност за закупуване на паркомясто


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Паркомясто
  • Гледка
Подобни имоти: