Rent
Магазин под наем в кв. Младост 2
2 000 BGN
Магазин под наем в кв. Младост 2
2 000 BGN
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5456

Локация: България, град София,
Младост 2

Преглеждания:
57 преглеждания

Тип на имота: Магазин
Застроена площ: 67 кв.м.
Разгъната застроена площ: 72 кв.м.
Етаж: партер от 7
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст представя под наем магазин в кв. Младост 2, на ул. „Св. Киприян“, в сграда на "Артекс". Първокласна сграда с красиви и отлично поддържани общи части и контрол на достъп.

Имотът се намира на партерен етаж с чиста площ от 66,50 кв.м., състои от търговско помещение, санитарен възел. Има интернет, климатици, СОТ,  видеонаблюдение, охранителна решетка. Отопление ТЕЦ.

Магазин с топла точка. Добре разработен бизнес, с постоянни клиенти.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: