Rent
Магазин под наем на бул. Сливница. гр. София
450 EURO
Магазин под наем на бул. Сливница. гр. София
450 EURO
Стефани Тишинова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5621

Локация: България,
град София

Преглеждания:
26 преглеждания

Тип на имота: Магазин
Застроена площ: 40 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Вид строителство: Тухла
Местоположение и предимства на района:


Описание:

Представяме под наем търговско помещение, разположено на изключително комуникативно място на бул. "Сливница'' и бул. ''Христо Ботев'', в центъра на София. Отлично местоположение на спирка на градски транспорт с голям човекопоток. Магазинът е с големи витрини, като търговската част е около 40 кв.м, има и складова част с площ около 36 кв.м, самостоятелен санитарен възел.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: