Buy
Магазин, град София, Манастирски ливади
170 000 EURO
Магазин, град София, Манастирски ливади
170 000 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3204

Локация: България, град София,
Манастирски ливади,

Преглеждания:
116 преглеждания

Тип на имота: Офис, Магазин
Застроена площ: 135 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: партер
Отопление: Газ
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Brain Trust има удоволствието да ви представи магазин за продажба в Манастирски ливади - Запад, в близост до бул. 'България', и с лице на една от най-оживените улици в квартала.
Сградата, в която е разположен имотът, е с разрешение за ползване от Август 2018г. Помещението се продава на шпакловка и замазка, с монтирани газови котлета и алуминиеви радиатори, височина на таваните 3м. Поставена е и PVC дограма. Състои се от две зали с преход помежду им и два санитарни възела.
Има възможност за закупуване на гаражи.
Цената е с включен ДДС.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: