Buy
Магазин, град Благоевград, Вароша
275 400 EURO
Магазин, град Благоевград, Вароша
275 400 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3912

Локация: град Благоевград, Вароша
България

Преглеждания:
23 преглеждания

Тип на имота: Магазин
Застроена площ: 324 кв.м.
Етаж: партер от 6
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст предлага за продажба търговско помещение, разположено в идеалния център на Благоевград, на ул. "Александър Стамболийски".

Благоевград е от градовете с добро развитие, университетски център, богат на много културни събития, което е предпоставка и за развитие на стабилен бизнес.

 

Описание:

Помещението е със статут на магазин и се намира недалеч от градската градина на Благоевград.

Имотът е с чиста площ от 263,38 кв.м, ъглов е и има витрини от всички страни, което дава възможност за превръщането му в шоурум, супермаркет или др. Височината на помещението е 4,20 м. 

Помещението е подходящо за заведение и има възможност за паркиране.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: