Buy
Луксозно жилище в кв. Драгалевци
220 000 EURO
Луксозно жилище в кв. Драгалевци
220 000 EURO
Зак Боничи
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4835

Локация: България, град София,
Драгалевци

Преглеждания:
47 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен, 3-стаен
Застроена площ: 82 кв.м.
Разгъната застроена площ: 92 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 1 от 4
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Предлагаме за продажба бутиков 2-стаен апартамент в квартал Драгалевци, разположен в комплекс от затворен тип.

Жилището е ситуирано в модерен комплекс с басейн и парк, далече от градския шум, но близо до всички необходими удобства за съвременното домакинство – удобни транспортни връзки, ресторанти, денонощен супермаркет и бърза връзка с Околовръстния път на София.

Имотът е дизайнерски проектиран и обзаведен от собствениците, за да осигури удобство и комфорт на обитателите си.

Голямото жилищно пространство с добре оразмерен преден балкон и оборудвана кухня, баня за гости и просторна спалня, допълнена от отворена собствена баня и заден балкон, този имот предлага всичко, от което може да се нуждае съвременното домакинство. Италиански мебели по поръчка, естествен паркет навсякъде и дискретно разположено осветление правят това място отлична възможност за закупуване на готов за нанасяне първи дом или инвестиция. Имотът може лесно да бъде преустроен в тристаен апартамент.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Гледка
  • Паркомясто
  • Голяма тераса
  • Охрана
  • Контрол на достъп
  • Гараж
Подобни имоти: