Rent
Луксозен офис в центъра
900 EURO
Луксозен офис в центъра
900 EURO
Зак Боничи
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4866

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
120 преглеждания

Тип на имота: Офис
Застроена площ: 115 кв.м.
Обзавеждане: Полуобзаведен
Етаж: 2
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 9
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст предлага просторен офис по наем в центъра на ул. „Стефан Караджа“ в близост до пл. Славейков.

Имотът е разположен на 2-ри етаж с площ от 115 кв.м. със следното разпределение: входно антре с рецепция, 8 отделни оборудвани и окабелени работни кабинета, преградени със стъклени прегради, заседателна зала, кухня, баня с тоалетна, 5 големи прозорци и красива слънчева тераса.

Офисът разполага с инверторни климатици във всяка стая, алуминиева дограма, вътрешни щори, цялостно окабеляване за интернет, телефон, електрозахранване, СОТ и видеонаблюдение.

Отдава се под наем в състоянието, което е на снимките.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп