Местоположение и предимства на района:

Бъдете част от общността, общността на квартал Оборище.

Разположен в артистичният квартал Оборище, в непосредствена близос до парк Заимов, до метростанция Театрална. На минути пеша от площад Орлов мост, площад Храм-паметник Александър Невски, Народно събрание, Софийската опера и балет, Художествената академия, Държавната консерватория и други престижни културни и образователни институции.

Резиденцията  се отличава със свой оригинален дизайн и впечатляващи панорамни гледки към Витоша планина, Стара планина и парк Заимов. Намира се на много удобна локация, която осигурява бърз и лесен достъп до всички ключови точки в града. В близост до комплекса има и разнообразие от ресторанти, кафенета и заведения.

Описание:

Teatralna Park Residence е първият затворен комплекс в квартал Оборище. Този бутиков комплекс предлага за продажба 277 двустайни, тристайни, четиристайни, многостайни апартаменти и мезонети разположени в 6 входа и прилежащите им подземни гаражи.  Имотите в този луксозен жилищен клуб комбинират стил и качество, превръщайки се в мерило за всички съвременни архитектурни стандарти.

Комплексът предоставя богат избор на апартаменти за различен тип жилищни нужди и големина на домакинствата.

Резиденцията разполага със собствен вътрешен парк, озеленени интериорни пространства и ексклузивни лаунджове за всеки вход, предвидени за отдих и забавление за собствениците на апартаменти . Обитателите могат да се възползват от услугите на консиерж 24/7. На партерно ниво са предвидени супермаркет, кафене, бюти салон, магазини и фитнес на две нива. За удобство на жителите, сградата разполага с няколко асансьора, включително панорамен, който предлага невероятни гледки.


Предимства:

Този невероятен комплекс е символ на престиж и комфорт, предлагайки възможност за луксозен градски живот без компромиси по отношение на качеството и комфорта.

Екстри:

Без Комисион.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5981

Локация: град София, Оборище
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен; Многостаен; Мезонет;
Пусков срок: 04.01.2026 г.
Цена: от 173 250 до 1 962 072
Брой имоти в сградата: 277