Buy
Луксозен имот в Малта
375 000 EURO
Луксозен имот в Малта
375 000 EURO
Зак Боничи
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4846

Локация: Малта,
Слима

Преглеждания:
26 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен, 2-стаен
Застроена площ: 100 кв.м.
Разгъната застроена площ: 100 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Предлагаме прекрасен имот който се намира точно до крайбрежната алея на г. Слима, която има много ресторанти, барове, плажни клубове и красиви заливи за плуване.

Град Слима се намира само на 5 км от столицата на Малта, Валета и предлага комбинация от почивка на брега на Средиземно море, спорт и възможност за разглеждане на забележителностите на острова.

Жилището е наскоро преустроен мезонет на партер, разположен върху площ от 100 кв.м. със следното разпределение: просторна всекидневна с трапезария, голяма спалня, баня, кухня с излаз към оранжерия и красива градина (изключително подходяща за летни събирания на открито).

Има възможност част от всекидневната да бъде обособена във втора спалня.

Отлична инвестиция както за краткосрочни, така и за дългосрочни наеми.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Голяма тераса
  • Гараж
  • Гледка
Подобни имоти: