Buy
Къща в града, Къща в затворен комплекс, град София, Драгалевци
733 978 EURO
Къща в града, Къща в затворен комплекс, град София, Драгалевци
733 978 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3803

Локация: България, град София,
Драгалевци

Преглеждания:
34 преглеждания

Тип на имота: Къща в града
Застроена площ: 524 кв.м.
Разгъната застроена площ: 524 кв.м.
Площ на парцела: 250 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етажност: 2
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Цена(кв.м.): 1 400 EURO
Етап на завършеност:
груб строеж
Местоположение и предимства на района:

Brain Trust има удоволствие да представи комплекс от еднофамилни къщи разположен в полите на Витоша, в един от традиционно най-желаните за обитаване райони на София.

Комплексът се намира на спокойна и ненатоварена пътна артерия, осъществяваща лесен достъп до всички точки на града.

Описание:

Всяка една от къщите е с обща площ от 500 кв.м. и самостоятелен прилежащ двор от 250 кв.м. Разпределението на четирите етажа е изключително функционално и удобно: в полуподземното ниво са разположени гараж за две коли, стая за гости, сервизни и инсталационни помещения; първи етаж - дневна, трапезария и кухненски бокс, които излизат на тераса с басейн, от където се открива прекрасна гледка към града; втори етаж - три спални с две бани; на трети, терасовиден етаж е ситуирана родителската спалня с голям дрешник, баня с тоалетна и тераса с панорама във всички посоки, от която се разкрива, спираща дъха гледка към София.

Предимства на имота:

 - Самостоятелен прилежащ двор

- Подземни гаражи

- 4 спални във всяка къща

- Панорамни тераси

- Самостоятелен басейн

- Уникална панорама

Екстри:

Всички къщи в комплекса са разположени под ъгъл , което не позволява да се засенчват взаимно и осигурява прекрасна панорама за всяка една от тях.

Съвременният елегантен силует на къщите и изчистеният детайл създават една хармонична композиция, изцяло в мащаба на застрояването в района.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Охрана
  • Контрол на достъп
  • Двор
  • Гледка
Подобни имоти: