Buy
Сграда в с. Правдино, област Ямбол,
172 000 EURO
Сграда в с. Правдино, област Ямбол,
172 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 1351

Локация: област Ямбол, с. Правдино
България

Преглеждания:
20 преглеждания

Тип на имота: Къща на село, Хотел, Урегулиран, Жилищна сграда
Застроена площ: 1 000 кв.м.
Площ на парцела: 11 575 кв.м.
Вид строителство: Тухла
Местоположение и предимства на района:

Село Правдино е разположено в югоизточна България. На 3 км източно от селото има минерален извор с лечебни качества. Районът е екологичен, характерен с дивечовъдни стопанства, като в близост се намира едно от най – големите ловни стопанства в България – “Тунджа“. Красивата природа и множеството микроязвоири привличат любители на риболова. На по – малко от 20 км от имота, в близкото село Александрово предстои изграждането на голям голф комплекс.

Село Правдино е само на 80 км от летището на морската столица на България - гр. Бургас, най – големия морски курорт Слънчев бряг, гр. Несебър, гр. Созопол.Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба УПИ с площ 11 575 кв.м., заедно с построената в него сграда (бивше училище), с обща застроена площ от 1000 кв. м.

Сградата е на два етажа. Подходяща за социален дом, възстановителен център, база за отдих, вилно селище и др. Сградата е за реновиране.Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Гледка
Подобни имоти: