Buy
Къща на село, област Русе, с. Босилковци
1 000 EURO
Къща на село, област Русе, с. Босилковци
1 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 1897

Локация: област Русе, с. Босилковци
България

Преглеждания:
9 преглеждания

Тип на имота: Къща на село
Застроена площ: 50 кв.м.
Площ на парцела: 1 020 кв.м.
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
въведен в експлоатация
Описание:

Малка китна къща в село Босилковци, област Русе, в Северна България. Къщичката е стара и не е живяно в нея от години, с много потенциал за развитие и превръщането й в уютен дом с двор. До селото има редовен автобусен транспорт. Населението наброява приблизително 640 души.

Босилковци е електрифицирано и водоснабдено, тук работят кметство, пощенски клон, читалище с библиотека и магазин. Основният поминък на населението е селското стопанство. Отглеждат се зърнени култури, зеленчуци, плодове, както и селскостопански животни (домашни птици, овце, свине). В землището на селото се намира и едноименният язовир Босилковци, където могат да се уловят бял амур, каракуда и шаран. Поречието на река Янтра е подходящо както за риболов, така и за каяк туризъм. На около 20 км разстояние е гр. Полски тръмбеш, който е известен с лековитите си минерални бани.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Двор
Подобни имоти: