Местоположение и предимства на района:

Комплексът се намира в най-зеления район на град Варна - “Свети Свети Константин и Елена”, на метри от морския плаж, на 10 минути от централната част на града.

Красива морска панорама, слънчеви и уютни домове, спокойствие, естествен природен парк и несравнимо чист въздух – това ще получат собствениците на апартаменти в комплекса.

Цялостната концепция е насочена към качествен и здравословен начин на живот, отговарящ на очакванията за по-висок стандарт, сигурност, комфорт и връзка с природата.

Само на 100 м от плажа, предпочитано място за инвестиция, живеене и почивка. 

Описание:


Представяме апартаменти за продажба в комплекс от затворен тип - сигурност и комфорт, зеленина и спокойствие в к.к.“Свети Свети Константин и Елена”
Луксозно завършени "до ключ" двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти. Широки панорамни тераси. Апартаменти със собствена зелена градина.
Останаха апартаменти с 2 и 3 спални. Всички са фронтални към морето и с големи тераси с различна квадратура.

1. Енергийна ефективност:
В комплекса са заложени най-съвременни технологии и високачествени строителни материали, проект с Енергийна ефективност клас „А“2.Здраве и благосъстояние:
ЗАКРИТ ФИТНЕС, СПА и ЙОГА. Топла връзка от всички входове към собствен Спортен комплекс със закрит басейн, солна стая, солариум, парна баня, зала за фитнес и зала за йога.
Открит басейн със солена вода.
2. Качество на водата:
Инсталирана е иновативна и екологична технология за омекотяване на водата, постъпваща в сградите. Така се предпазва от варовикови отлагания и котлен камък, съответно от бактериално заразяване цялата водопроводна инсталация.
3. Управление на водата:
Чрез система за дрениране и отвеждане се събира цялата дъждовна вода в няколко резервоара, обработва се против бактерии и се използва за поливане на растенията и дърветата.
4. Всякакви удобства вътре в комплекса и в непосредствена близост
Супермаркет
Магазини
Ресторанти
Кафе
Изцяло подземни паркинги и гаражи
СПА и спортен център със закрит басейн, фитнес и йога зала
Детска площадка
Smart системи за управление на вход и изход в подземните гаражи. Супер бързи и безшумни гаражни врати – 2 секунди отваряне
Аптека, салон за красота, тенис кортове, футболни игрища, френско училище и детска градина, ресторанти, банков клон
5. Богато озеленяване:
Над 50% от терена са проектирани с богато озеленени площи с ниски и високи растения и дървета и алпинеуми, малки алеи, зони за отдих и игра.

Контрол на достъпа и 24 часа видеонаблюдение.
Предимства:

• Многобройни естествени паркове и тихи пешеходни алеи.

• 3,5 км плажна ивица с едни от най-чистите плажове и спокойни малки заливи.

• 7 термални извора с лековити качества

• Най-модерният уелнес и балнеологичен център "Aqua House" с лечебна минерална вода.

• Ресторанти и уютни кафенета с уникална кухня и приятно обслужване.

• Планирани инвестиции - първия изкуствен остров в България с подводен ресторант, модерно яхтено пристанище и детски аквапарк

• Целогодишни удобства за спорт и свободно време: тенис кортове, футболни игрища, водни спортове, пътеки и пътеки за джогинг, колоездене

Разстояния

- 8 км / 10 мин. до центъра на Варна

- 18 км / 30 мин до летище Варна

- 11 км / 20 мин до автогара Варна

- 100 м / 1 мин пеш до морския плаж

- 300 м / 3 мин пеш до автобусна спирка

- 200 м / 6 мин пеш до Търговски център „Приморски"

- 300 м / 7 мин пеш до "Аквахаус" - най-новия и модерен термален комплекс в България, разполагащ с открити и закрити басейни и водни съоръжения с минерална вода

- 300 м / 5 мин пеш до супермаркет Lidl

- 8 км / 11 мин до Университетската болница "Света Марина"

- 7 км / 8 мин до Морската градина

- 1 км / 3 мин до Ботаническата градина (Екопарк )

- 2 км / 3 мин до двореца Евксиноград – лятна резиденция на българските монарси Александър І Батенберг, Фердинанд І и Борис ІІІ, понастоящем и държавна резиденция

- 1,4 км / 3 мин до престижна дентална клиника

- 300 м / 3 мин до футболни игрища и тенис кортове

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5395

Локация: област Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен;