Местоположение и предимства на района:

Комплекс Делта Хил се изгражда в непосредствена близост до границите на Природен парк Витоша, само на 20 мин от центъра на София. Разположен е на южния склон на хълм с планинска панорамна гледка.

Делта Хил предлага на обитателите си всички съвременни удобства :  супермаркет, магазини, детска градина, офиси, спортни площадки, луксозен ресторант, бар, автомивка, автосервиз.

Селището има 24 часова охрана и поддръжка на целия комплекс, собствена модерна инфраструктура - подземна електро-разпределителна мрежа, пречиствателна станция, канализация и оптично окабеляване за интернет.

Описание:

Започна строителството на бутикова сграда в екологично селище Делта Хил. Предлагат се десет апартамента за продажба и един магазин.

За Етап № 1 - Ранни продажби до продажба на около 200 м2 РЗП, се предлагат:

- Четири апартамента на цена от 1 450 евро/кв.м с вкл.  ДДС;

- Три апартамента на цена от 1 650 евро/кв.м с вкл. ДДС;

- Три апартамента на цена от 2 000 евро/кв.м с вкл.  ДДС ;

- Един магазин на цена от 2 300 евро/кв.м.  с ДДС, както следва:

Магазин № 1 – РЗП 50,11 м2.

Към апартаментите се продават и съответните мазета.

Продават се подземни гаражи на цена от 26 000 евро с ДДС на брой с квадратура около 23 м2.

След сключени предварителни договори по Етап № 1 се продават апартаменти само на цена от 1 650 до 2000 евро с ДДС за 1 м2.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ – Луксозно изпълнение на общи части и шпакловка и замазка, съгласно подробна спецификация към Предварителния договор

СРОК:

1. Акт 14 – 30 НОЕМВРИ 2023

2. Акт 15 – 30 МАРТ 2024

3. Въвеждане в експлоатация - 30 ЮНИ 2024

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5262

Локация: екологично селище Делта Хил, област Перник, с. Кладница
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен;
Брой свободни за продажба: 10