Местоположение и предимства на района:

Представяме нов комплекс, разположен на първа линия на плажа Торе ла Сал, в град Кабанес, до Марина д'Ор, с изглед към Средиземно море. Място, окъпано в слънце и топли  дни през цялата година.

Плажът е с фин бял пясък е един от най-добре оценените от пътниците в провинция Кастелон.

Описание:

Предлагаме за продажба различни типове апартаменти, така че можете да избирате между една, две или три спални с една или две бани. Всички апартаменти имат големи тераси с невероятна гледка към морето, което създава усещане за спокойствие и хармония. Голям плувен басейн, джакузита и частни зелени площи ще зарадват малки и големи.

Вашият нов дом в привилегирована среда ви очаква. Апартаментите включват паркомясто и се предават напълно обзаведени, оборудвани и декорирани до последния детайл, готови за нанасяне!


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5014

Локация: Кабанес
Испания

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен;
Цена: от 175 000 до 0