Местоположение и предимства на района:

В полите на Пирин, на няколко километра от Банско, с ново вдъхновение и глътка свобода, за тиха, спокойна почивка и зареждане на сетивата в планината. 

Мястото, където в безкрайното небе опират чела три планини - красива природна картина, чист пирински въздух и всички удобства.

Комплексът от къщи се изгражда в непосредствена близост до Апартаментен и хотелски комплекс Local stey - специално и интересно място, събиращо млади хора, свободни по дух и предлагащ различни удобства като Красива градина с малко езеро и много зелени площи, релакс център и солна стая, фитнес център, зала за игри, външен басейн с външно джакузи, Арт ателие за деца и вързрастни, Зала за йога практики, за класове по танци и за спортни тренировки, азиатски и испански ресторанти. 

Описание:

В изграждащия се комплекс са предвидени 12 къщи - едно и двуетажни.

Актуални за продажба са 7 къщи, от които 4 са на груб строеж и ще бъдат завършени до края на юни 2023 г, а предстои начален етап на строителсво за последните 3 къщи.

Едноетажните къщи са със застроена площ от 109 кв. м  и имат 2 спални, с прилежащ двор от около 350-400 кв. м и предвидено паркомясто.

Двуетажните къщи са със застроена площ от 212 кв. м и имат 3 или 4 спални, с прилежащ двор от около 400-500 кв. м, с 2 паркоместа

Къщите се предлагат завършени до ключ, като има възможност да бъдат и обзаведени.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5180

Локация:
България

Тип сграда: Къща в затворен комплекс; Комплекс;
Цена: от 225 800 до 408 500
Брой имоти в сградата: 12
Брой свободни за продажба: 7