Buy
Къща с двор, с. Руска Бяла, Врачанско
135 000 EURO
Къща с двор, с. Руска Бяла, Врачанско
135 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4015

Локация: България, област Враца,
с. Руска Бела

Преглеждания:
684 преглеждания

Тип на имота: Къща на село
Застроена площ: 90 кв.м.
Разгъната застроена площ: 200 кв.м.
Площ на парцела: 1 382 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 2
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 6
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст представя своето специално предложение за продажба на имот, разположен в магичния Врачански Балкан, село Руска Бяла.

Селото е разположено в хълмиста местност, което дава възможност от него да се откриват красиви панорамни гледки, особено към Врачанските скали.

Намира се на пътя между Мездра и Враца, но е встрани от него и е крайно село, което предполага спокойствие, а едновременно с това - близостта до големите градовве, го превръща в добро място както за временно вилно пребиваване, така и за постоянно живеене.

Описание:

Предлаганият имот се простира между две улици и включва: самостоятелна двуетжна къща, барбекю зона с пещ и стая за гости; постройка за лятна кухня с канал, мивка и вода, с допълнителни помещения за инструменти; стопанска постройка със складово помещение и казан; дърварник,  геран и облагороден двор с много цветя, лозови насаждения и зеленчукова градина. 

Къщата е проектирана и изпълнена така, че разпределението е изключително функционално, с максимално усвоени пространства.

 • Сутерен - котелно, мазе със стелажи за зимнина, сервизни помещения.
 • Първи етаж - просторна дневна с камина, обособен кухненски кът, трапезария и хол, спалня/кабинет, баня с тоалетна, голяма веранда 
 • Втори етаж - три спални, дрешник, баня с тоалетна и балкон;
 • Подпокривното пространство.

Вътрешната стълба, свързваща двата етажа и изцяло покрита с врачански камък

Къщата се отоплява посредством камина на водна риза, а три соларни панела осигуряват светлина и топла вода. Има генератор, който би осигурил електричество за няколко дни. Около цялата къща е изграден дренаж и отводняване.

За имота е подсигурен СОТ и видеонаблюдение.

Има навес за паркиране на автомобил.

Дворът е изцяло ограден с висок каменен зид, а от вътрешната му страна - с речен камък.

Настилката на елегантните алеи и фонтана са с врачански и речен камък.

Имотът се продава с цялото обзавеждане и оборудване.

Достъпът до имота е целогодишен.
Предимства на имота:

Добро местоположение. Голям облагороден двор. Напълно обзаведена и оборудване къща. Всичко необходимо за подддържане на двора

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
 • Паркомясто
 • Мазе
 • Асфалтов път
 • Ток
 • Вода
 • Гараж
 • Двор
 • Гледка
 • Канализация
Подобни имоти: