Buy
Къща до морето в с. Божурец
87 000 EURO
Къща до морето в с. Божурец
87 000 EURO
Диляна Аврамова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4337

Локация: България, област Добрич,
с. Божурец

Преглеждания:
28 преглеждания

Тип на имота: Къща на село
Застроена площ: 110 кв.м.
Площ на парцела: 660 кв.м.
Етажност: 2
Вид строителство: Тухла
Местоположение и предимства на района:

Brain Trust предлага двуетажна къща във вилната зона на с. Божурец  в близост до Голф Резорт "Трейшън Клифс".

Селото е разположено на 250 м от  морския бряг. Намира се на 5 км от Каварна и на 12 км от Балчик, на 22 км от курорта Албена и на 32 км от Златни пясъци. 

Описание:

 Къщата е със застроена площ от 110 кв.м. построена върху парцел от 660 кв.м., като има възможност да се добавят още 300 кв. м. земя, има и отделна постройка с площ 40 кв.м. Двора е облагороден с овощни дръвчета, изградени пътеки, красива морава и басейн.

От втория етаж се разкрива красива гледка към морето.

На партерно ниво е разположен хол и кухня, на горния етаж две спални и баня.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: