Buy
Изключителна възможност, УПИ Северното Черноморие
11 000 BGN
Изключителна възможност, УПИ Северното Черноморие
11 000 BGN
Бойка Николас
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4852

Локация: България, област Добрич,
с. Божурец

Преглеждания:
32 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 806 кв.м.
Описание:

Предлагаме за продажба парцел на изключително място до с. Божурец. Урегулиран поземлен имот в близост до голф игрище "Трейшън клифс" и комплекс "Топола Скайс Ризорт и Аквапарк". 

Разположен в сърцето на Северното Черноморие, между Каварна и Балчик.

Мястото е отправна точка за безброй приключени за вас и вашето семейство. Намира се на високо място, от което се откриват невероятни гледки. Подходящо за поставяне на каравана. Уединение и чист въздух.

Много добро предложение за инвестиция. Топ цена 11000 лв.

Станете част от едно невероятно приключение. Ние сме щастливи, когато нашите клиенти са щастливи.


Предимства на имота:

Топ цена - 11 000 лв.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Гледка
Подобни имоти: