Buy
Инвестиционен проект в местност Мапи, Созопол
890 000 EURO
Инвестиционен проект в местност Мапи, Созопол
890 000 EURO
Десислава Цурева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4323

Локация: България, област Бургас,
гр. Созопол

Преглеждания:
51 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран, Жилищна сграда, Комплекс
Площ на парцела: 8 900 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Созопол е разположен на българското черноморско крайбрежие, в южната част на Бургаския залив, на 35 км южно от Бургас.

Описание:

Предлагаме за продажба инвестиционен проект за изграждане на 145 апартамента върху УПИ с площ от 8900 кв.м. Парцелът се намира  в местността Мапи, на 300 м срещу входа на къмпинги Смокиня и Каваци. Имам ПУП, ограден е, има вода по границите на имота и асфалтов път, който започва от входа на къмпинг Смокиня.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асфалтов път
  • Ток
Подобни имоти: