Buy
Инвестиционен парцел на плаж Саравари, остров Лимнос
500 000 EURO
Инвестиционен парцел на плаж Саравари, остров Лимнос
500 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4794

Локация: Гърция,
о. Лимнос

Преглеждания:
73 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран, Неурегулиран
Площ на парцела: 6 200 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Остров Лимнос е най-големият гръцки остров в северно Егейско море. Местоположението на острова и подходящите климатични условия, привлича много любители на уиндсърфинга и кайтсърфинга.

Освен богатството на исторически забележителности и паметници, Лимнос е идеалното място за тези, които търсят активна почивка. Живописния Лимнос предлага чудесни пътеки за планинско колоездене, места за гмуркане и риболов.

Разстоянието от София до остров Лимнос е около 470 км, като маршрута включва и ферибот.


Описание:

Предлагаме за продажба парцел, разположен на първа линия на плаж Саравари, остров Лимнос. Парцелът е с площ от 6 200 кв.м. и е подходящ за изграждане на ваканционен хотелски комплекс.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Гледка
Подобни имоти: