Buy
Имот за фотоволтаичен парк
508 480 EURO
Имот за фотоволтаичен парк
508 480 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4844

Локация: България, област Ямбол,
с. Тенево

Преглеждания:
32 преглеждания

Тип на имота: Урегулиран
Площ на парцела: 25 424 кв.м.
Цена(кв.м.): 20 EURO
Описание:

Предлагаме урегулиран поземлен имот в област Ямбол, в землището на с. Тенево. Селото е разположено на около 18 км южно от гр. Ямбол на десния бряг на река Тунджа.

 Парцелът е с площ от 25424 кв.м. попада в урбанизирана зона с предназначение за производството на строителни материали, конструкции и изделия.

Имотът подходящ за фотоволтаични паркове.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: