Buy
Имот в Силистра
3 000 000 EURO
Имот в Силистра
3 000 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4639

Локация: България,
град Силистра

Преглеждания:
219 преглеждания

Тип на имота: Склад, Урегулиран, Промишлено помещение
Площ на парцела: 110 588 кв.м.
Местоположение и предимства на района:

Силистра се намира в североизточната част на България в Добруджанска област и на брега на река Дунав, в центъра на област Силистра. Провинцията има площ от 2846 km2 и влияние от 142 000 души. Област Силистра има 7 общини.

Описание:

ЗЕМЯ ЗА ПРОДАЖБА, ИДЕАЛНА ЗА ЛЕКА ИНДУСТРИАЛНА ИНВЕСТИЦИЯ, МЕТАЛУРГИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ИЛИ ЛОГИСТИЧЕН ПАРК

Продава се парцел от 110 588 м2 и сгради от 19 508 м2 на 5 км от центъра на Силистра.

Имотът се намира в Индустриална зона на област Силистра. Инфраструктурата му е завършена и има изглед към река Дунав. В допълнение към предимството на речния транспорт, той е изгоден и по отношение на автомобилния транспорт и превоза на товарни влакове, тъй като е в близост до градски свързващи пътища и жп линии.  Има възможност да се построи собствено пристанище, което да се отвори към Черно море.

Дунавското пристанище в област Силистра е с добре развита транспортна инфраструктура, в близост до жп линии и шосе. Речни, река-море и морски превозни средства могат да превозват товари до 5000 тона. 

Изключително важно е, че се предвижда Силистра да бъде включена в маршрут, който ще покрива транспортния поток от и към Близкия изток – Русия, западноевропейските страни и скандинавските страни.

Парцелът е с напълно изградена инфраструктура с добра пътна мрежа, електроснабдяване (ТВ, НН), водопровод, канализация, телефонна мрежа и др., както и транспортен достъп.

Подходящ за изграждане на фотоволтаичен парк.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: