Buy
Гараж в нова сграда Надежда 2
22 000 EURO
Гараж в нова сграда Надежда 2
22 000 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4715

Локация: България, град София,
Надежда 2

Преглеждания:
488 преглеждания

Тип на имота: Гараж/паркомясто
Застроена площ: 16 кв.м.
Разгъната застроена площ: 44 кв.м.
Етаж: 4 от 5
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
акт 15
Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба подземен самостоятелен гараж в нова сграда, разположена в Надежда 2, до бул. "Ломско шосе", недалеч от Метростанция "Хан Кубрат".

Сградата е в края на строителство. Очаква се получаване на Удостоверение за въвеждане в експлоатация.

Предлагат се за продажба 3 гаража, всеки един е самостоятелен обект с идентификатор, със статут на гараж. Чистата площ на всеки гараж е 16 кв. м, а с прилежащите общи части от маневрената площ и проход - 44 кв. м.

Сградата се нaмира се на пеша разстояние от бул. "Ломско шосе", спирки на градски транспорт, голям супермаркет, лесен и бърз достъп до централната част на София.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Гараж
Подобни имоти: