Rent
Етаж под наем в бизнес сграда до Министерство на земеделието и храните
1 613 EURO
Етаж под наем в бизнес сграда до Министерство на земеделието и храните
1 613 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5579

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
126 преглеждания

Тип на имота: Офис
Застроена площ: 161 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 1 от 3
Вид строителство: Тухла
Цена(кв.м.): 10 EURO
Описание:

Представяме под наем етаж бизнес сграда, разположена на изключително комуникативно място, в самото сърце на Столицата, в близост до Министерството на земеделието и храните, на ул. "Владайска". Отлично местоположение, в близост до главен булевард, болница, спирки на градски транспорт и детска площадка.

Етажът е с площ от 161 кв.м, с възможност за обособяване на различни по площ и предназначение офиси и работни помещения.

В същата сграда предлагаме под наем втори и трети етаж, всеки от които с площ от 161 кв. м.Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор