Location and advantages of the area:

Имаме удоволствието да представим изключителна сграда, разположена на бул. Черни връх в непосредствена близост до “Околовръстен път“, съчетаваща в себе си най-съвременните технологии на строителство, елегантност на фасадата, функционалност на разпределнията и високо качество на довършителни работи.

 До имота има осигурен автомобилен и пешеходен достъп, намира се на 100м от метростанцията, която ще се изгражди на бул. Черни връх и „Околовръстен път“, в района на кв. Драгалевци. 

Description:

Сградата е решена с 2 отделни фоайета за офисната и жилищна част, в които се намират двете стълбищни клетки и четири пътнически асансьора, съответно разделени за офисната и жилищните части.

Жилищните етажи в сградата са с разилчни разпределения, като с нарастване на височината нараства и площта на апартаментите. До всички жилищни нива е осигурен достъп чрез два пътнически асансьора от най-висок клас и две стълбищни клетки. Общи части - етажно лоби, преддверия, стълбищни клетки са проектирани с трайно износимоустойчиви материали.

Офисите са разположени на 3 нива, с различна планова схема. Оразмерени са според изискванията за офис сграда тип А и всички заложени инсталации са изчислени на тази база.

Паркиране в 2 подземни нива, достъпни чрез двупосочна рампа. На първото ниво има 69 паркоместа. На второто ниво, 71 паркоместа. Предвидени са 5 броя места за паркиране на ниво терен в непосредствена близост до сградата.

Преградните стени между апартаментите в сградата са предвидени многослойни със система Porotherm, позволяваща достигане на отлична звукоизолация.

Всички жилищни и офисни помещения са с осигурено естествено осветление и вентилация чрез отваряеми прозорци.

Технически помещения на всеки етаж за газови котлета и климатици, целящи запазване на терасите и фасадите на сградата.

Advantages:
  • Безкомпромисно качествено ново строителство
  • 360-градусови гледки към Витоша и София
  • Високо качество и пряк достъп до бул. „Черни Връх“
  • Удобен и лесен достъп до центъра на София и Околовръстен път
  • Модерна архитектурна визия и функционални разпределения
  • Енергоефективни и екологични материали и технологии
  • В близост до Витоша и множество локации за отдих и забавление
  • Инвеститор с дългогодишен опит и отлична репутация 
  • Финансиране от Райфайзен Банк
Viewing:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Book the property:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Additional:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4312

Location: град София, Кръстова вада
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Number of properties in the building: 61