Description:

Нов жилищен комплекс от затворен тип  – място за модерното семейство.

В спокойствието на квартал Лагера, разположен в югозападната част на столицата е ситуиран жилищен комплекс от затворен тип. Прегърнал зеленината и тишината, комплексът се разгръща върху обща площ от 7 721 кв.м. Композицията на жилищния комплекс е Г-образна и се състои от пет сгради с благоприятно географско разположение – югоизток, югозапад.

В рамките на два етапа на строителство, ще бъдат изградени 197 апартамента. Голяма част от стаите в апартаментите ще се радват на прекрасно разположение, където слънчевата светлина няма да им липсва.

Комплексът разполага с пет входа(блок: А, Б, В, Г, Д). Всяка една сграда се състои от десет надземни етажа и един подземен. За да осигури максимален комфорт на обитателите на сградата, комплексът разполага с подземем паркинг, разположен в пространството между, под и около високите сгради. В северозападната част на имота е разположен открит паркинг. Обособени са места за паркиране на велосипеди.

Жилищен комплекс е зелено място в динамичната градска среда. Едно от инженерните решения, с цел опазване на природата, е запазване на високата растителност в и около парцела. По този начин се обособяват повече зелени площи.

Комплексът разполага с проектирани тревни площи, детски кът на открито и пешеходни алеи. Концепцията на комплекса е съобразена с нуждите на съвременното семейство от повече спокойствие и тишина в близост до активни пътни артерии. Общите площи са разработени, за да отговарят на нуждите на млади семейства с малки деца и на хората в неравностойно положение.

Advantages:

ОТОПЛЕНИЕ, ВЕНТИЛАЦИЯ И КЛИМАТИЗАЦИЯ:

  •  Алуминиеви радиатори тип Helyos в апартаментите.
  • Вентилация в бани, кухни - сателитен тип.
  • Абонатна станция - на партерно ниво с оглед улеснение при експлоатацията им.
  • Централно топлоснабдяване.

Предвидено е вътрешно дворно пространство с озеленяване, кът за почивка с пейки и перголи, детска площадка, декоративни плочници, алпинеуми и др.

Имотът е предвидено да се огради с декоративна ограда, с контрол на достъпа за вратите за пешеходци и автоматични бариери за входовете за автомобили.

Към всеки вход, както и в подземния паркинг, са предвидени обособени места за велосипеди.

В строителния процес на сградите са използвани само материали от най-висок клас. За да гарантираме качеството на строителството и на готовите жилища, инвеститорите от AFI Europe сме използвали материали, които предварително са били изпитани и са получили необходимите сертификати за влагане в строителството, съгласно действащото законодателство и отговарящи на всички европейски изисквания.

Предимства на имота:

  •  Топлоизолация на всички външни стени – 10см EPS, таваните на складовите помещения – 6см минерална вата ISOVER, покривни тераси над жилищните помещения – 12см XPS.
  • Хидро и топлоизолация на подземното ниво.
  • Паро, хидро и топлоизолация на покривите.
  • Шумо и топлоизолация по подове и стени към съседни апартаменти и асансьори.

Property Viewing:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Book the property:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Additional:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5441

Location: град София, Лагера
България

Тип сграда: 1-стаен; 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен;