Buy
Къща до морето в с. Божурец
87 000 EURO
Къща до морето в с. Божурец
87 000 EURO
Check all ads of this agent

Offer code: 4337

Location: Bulgaria, district of Dobrich,
Bojurec

Views:
54 views

Property type: Къща на село
Built-up area: 110 sq.m.
Plot area: 660 sq.m.
Floors: 2
Construction type: Тухла
Location and advantages of the area:

Brain Trust предлага двуетажна къща във вилната зона на с. Божурец  в близост до Голф Резорт "Трейшън Клифс".

Селото е разположено на 250 м от  морския бряг. Намира се на 5 км от Каварна и на 12 км от Балчик, на 22 км от курорта Албена и на 32 км от Златни пясъци. 

Description:

 Къщата е със застроена площ от 110 кв.м. построена върху парцел от 660 кв.м., като има възможност да се добавят още 300 кв. м. земя, има и отделна постройка с площ 40 кв.м. Двора е облагороден с овощни дръвчета, изградени пътеки, красива морава и басейн.

От втория етаж се разкрива красива гледка към морето.

На партерно ниво е разположен хол и кухня, на горния етаж две спални и баня.

Viewing:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Book the property:

The property can be reserved and removed from sale with payment of a deposit, after which the inspections with other buyers are terminated and the preparation of the documents for concluding a preliminary and final contract begins. Contact the responsible broker for this property for detailed information on the purchase procedure and payment methods.

Additional:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Similar properties: