Rent
3-стаен, град София, Люлин 8
700 BGN
3-стаен, град София, Люлин 8
700 BGN
Check all ads of this agent

Offer code: 3749

Location: Bulgaria, Sofiya,
Lyulin 8

Views:
144 views

Property type: 3-стаен
Total built-up area: 93 sq.m.
Furniture: Обзаведен
Floor: 9 от 9
Construction type: Тухла
Heating: Иновативни Решения
Number of rooms: 4
Number of bedrooms: 2
Number of bathrooms: 1
Stage of completion:
Въведен в експлоатация
Description:

Брейн Тръст предлага под наем хубав тристаен апартамент, разположен в Люлин 8, в сграда от 2009 г.

Сградата е с много добре поддържани общи части, вход с контролиран достъп и асансьор. Разположена в непосредствена близост до Супермаркет Била, спирки на тролей, недалеч от Кауфланд и на 3-4 минути от метростанция "Люлин". 

Жилището представлява непреходен три стаен апартамен с площ от 93 кв. м, разположен на девети жилищен етаж, над магазини, с изложение изток запад, завършено функицонално и напълно обзаведено и оборудвано. 

Разполага с входно антре с шкафове; баня с тоалетна и отделна тоалетна; кухненски бокс с всички необходими уреди, всекидневна/хол с диван и секция; спалня с гардероб и нощно шкафче; детска стая с легло на два етажа, бюро и гардероб. 

Две просторни тераси с прекрасна гледка. 

Има възможност за наемане и на гараж. 

Комфорт и функционалност, добра локация, атрактивна цена.

Viewing:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Book the property:

The property can be reserved and removed from advertising with payment of a deposit, after which the inspections with tenants are terminated. Contact the responsible broker for this property for detailed information on the rental procedure.

Additional:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Property specifics:
  • Асансьор
  • Контрол на достъп
Similar properties: