Местоположение и предимства на района:

Едно от основните предимства на района е възловото разположение между Околовръстен път и Парадайс център. Лесно достъпна локация, както с автомобил, така и с градски транспорт и метро. Улеснен е достъпа до основни пътни артерии, парк Витоша, летище София, централните градски части, на пешеходно разстояние до Южен парк и  Парадайс център.

Описание:

Представяме за продажба апартаменти в новостроящ се комплекс на бул. "Черни връх", в кв. Кръстова вада. Комплексът е проектиран така, че да достави на обитателите си оптимален баланс между простор, светлина и удобство. Вложени са последни технологии в строителството, предвидени са луксозни общи части и впечатляващо фоайе.

Добрата свързаност с градската транспортна мрежа, директната връзка с основни пътни артерии, булеварди и метро прави комплекса изключително привлекателно място. Уникалното местоположение до два от големите градски парка създават условия за отдих, хармония с природата и осигурява неповторими гледки към Витоша и града. 

Ново измерение за качество на работа, живот и почивка в София. Комплексът включва жилищни, търговски площи, фитнес,зона за релакс със СПА процедури, офис площи клас „А“ и детски кът.

Просторният вътрешен парк е с богато озеленяване и осигурява комфорт и спокойствие на живеещите в комплекса.


Предимства:

• Светла височина 2,7 – 2,8 метра и 3 метра в офисната част;

• Високоскоростни Асансьори Schindler;

• Централна климатизация с контрол на влажността и качеството на въздуха с безшумни Chilled Beam тела;

• Четиритръбна система с възможност за индивидуален контрол на отоплението и охлаждането във всяко помещение;

• Модерни и качествени прозорци, които обилно пропускат естествена светлина;

• Луксозна стъклена фасада;

• Фоайе и общи части с висококачествени материали;

• Окачен таван с перфектна акустика Представителна рецепция и охрана

• Надеждни сървърни зали и съвременно окабеляване

• Охраняем подземен паркинг с покрит достъп към сградите за работещите и живеещи в комплекса, както и паркинг за гости и външни посетители

• Последно поколение интегрирана система за сграден мениджмънт, свързана с контрола на достъп на хора и автомобили, както и със системата за видеонаблюдение и безопасност.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5238

Локация: град София, Кръстова вада
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен; 4-стаен;