Buy
Двустаен апартамент в кв. Сухата река
88 200 EURO
Двустаен апартамент в кв. Сухата река
88 200 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4352

Локация: България, град София,
Сухата река

Имотът е част от:
Сграда в кв. Сухата река

Преглеждания:
18 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 69 кв.м.
Разгъната застроена площ: 80 кв.м.
Етаж: 5 от 8
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
груб строеж
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст представя сграда, която се намира в софийския североизточен квартал „Суха река“, граничещ с кварталите „Хаджи Димитър“ и „Редута“, в административен район „Подуяне“

Описание:

Предлагаме двустаен апартамент с чиста площ от 68.84 кв.м. със следното разпределение: входно антре, коридор, дневна с трапезария и кухненски бокс със северно изложение, спалня с източно изложение, общ балкон, баня и санитарен възел. 

Сградата е с предимно жилищен характер и се състои се от 8 надземни жилищни етажа, партер с търговски площи и гаражи и един подземен етаж с паркоместа и складови помещения.

Има възможност за закупуване на гараж и паркомясто.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гараж