Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст предлага за продажба апартаменти в новострояща се сграда, разположена в близост до ул. "Горска поляна" в Драгалевци.

Районът е привлекателен преди всичко от логистична гледна точка - бърз достъп до Окловръстен път. Около сградата има множество детски градини - държавни и частни, недалеч се намира Училище BRITANICA.


Описание:

Сградата е шестетажна с два подземни етажа с места за паркинг. Във всеки вход, на еж има по 3 апартамента - 3-стаини и 4-стайни.

Апартаментите се продават в степен на завършеност "шпакловка и замазка".

Използвани са висококачествени материали, а довършителните работи са много добри.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4579

Локация: град София, Драгалевци
България

Тип сграда: 3-стаен; 4-стаен; Многостаен;
Цена: от 150 000 до 350 000
Брой свободни за продажба: 14