Buy
Четиристаен в кв. Манастирски ливади
330 181 EURO
Четиристаен в кв. Манастирски ливади
330 181 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4817

Локация: България, град София,
Манастирски ливади


Преглеждания:
268 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен
Застроена площ: 140 кв.м.
Разгъната застроена площ: 158 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 3 от 6
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 4
Брой спални: 3
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
акт 15
Местоположение и предимства на района:

Жилищната сграда се намира в най – бързоразвиващия се квартал на гр. София – Манастирски ливади. В близост до нея се намира Центърът на града, бързата пътна артерия – бул. България, един от най – големите паркове – Южен парк, Bulgaria Mall и Paradise Center. Кварталът е тих и спокоен, притежаващ собствен специфичен микроклимат, чист въздух и прекрасна гледка към планина Витоша. В съседство се намират красиви и нови жилищни сгради.

Описание:

Предлагаме четиристаен апартамент на трети етаж, с чиста площ от 140,03 кв.м., със следното разпределение: дневна с трапезария и кухненски бокс, три спални, две бани с тоалетна, две тераси, складово помещение и антре.

Всички апартаменти в сградата са с отлично разпределение, удобно и функционално, с гледка към планина Витоша.

Съвременният дизайн на сградата със стъклените панели и панорамни прозорци гарантира, че всички апартаменти притежават достъп на естествена светлина и усещане за простор, високо ниво на звукоизолация, енергийна ефективност. Умело изработените панели от дърво, камък и стъкло се съчетават перфектно, създавайки усещането за топлина и спокойствие.

Жилищата са с една, две и три спални, като към всяко едно от тях има тераса.

Има възможност за закупуване на:

- надземно паркомясто на цена от 19 000 EUR;

- подземно паркомясто на цена от 22 000 EUR;

- гараж на цена от 28 000 EUR.

Сградата е пред Акт 15.

Очаквано Разрешение за въвеждане в експлоатация - до края на февруари 2024 г.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Голяма тераса
  • Мазе
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гараж
  • Гледка