Местоположение и предимства на района:

Село Панчарево е разположено между Витоша и Лозенска планина, в края на Панчаревския пролом на река Искър на 12 км. от центъра на София. Непосредствено под селото Бистришката река, която се спуска стръмно от най-високите части на Витоша, се влива в Панчаревското езеро.

Панчаревското землище се застроява предимно със съвременни крайградски къщи за целогодишно обитаване, както и с комплекси от затворен вид. Обхваща и част от новоизграждащия се жилищен район около парк-комплекс „Камбаните“ в подножието на Витоша.

Красивата природа, здравословният климат, наличието на водни площи и минералните извори са главните фактори за заселването на панчаревското землище още в древността. От решаващо значение за ранното заселване в региона са били термалните извори, край които са открити материални следи от времето на древните траки и римляни

Описание:

Представяме нова бутикова сграда в Панчарево до "Англо - Американското училище". Местността е атрактивна не само заради училището, което е разположено там, но и заради чистия въздух, ниското застрояване и красива природа. Панчаревското езеро е в непосредствена близост.

Сградата е триетажна, дава уникалното чувство за уединеност и живот в природата, заобиколена от гора, успява да изолира присъствието на другите къщи и сгради.

В нея са разположени 12 апартамента, всеки от тях с усещане за къща. Жилищата, разположени на партерен етаж, са с малки дворчета, а на горните етажи се откриват красиви гледки към Витоша, гората и панорама към местността Детски град в Панчарево.

Жилищата са просторни, с големи дневни, две бани, две спални, гардеробни.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 5586

Локация: област София, с. Панчарево
България

Тип сграда: 3-стаен; 4-стаен;
Цена(кв.м.): 1 800
Брой имоти в сградата: 12
Брой свободни за продажба: 11