Описание:

Тази интересна с дизайна си жилищната сграда е разположена свободно в имот в м. Гърдова глава в кв. Бояна. Мястото е в самата планина Витоша - зелено, спокойно и чисто, а в същото време с бърза комуникация до основни пътни артерии, водещи до центъра на града и извън него. В съседство до сградата има малка кооперация, отделена с плътна ограда. Преобладаващото застрояване наоколо е с частни резиденции.

 Потопена в собствен двор, тази бутикова сграда се състои от 4 надземни нива и подземен етаж с паркоместа.

 На всеки от етажите има само по едно жилище, състоящо се от антре, кухненски бокс, просторна дневна с трапезария и веранда към планината, 3 спални, 2 бани с тоалетна, тераси и помощни помещения (дрешник, мокро, тоалетна) .

Жилището на всеки етаж има своята самостоятелност, а безгредовата конструкция създава условия за възможни промени във вътрешните разпределителни зидове.

В подземния етаж има 9 паркоместа с удобен достъп с рампа и подземна маневрена улица. На това ниво има складови помещения за всеки от апартаментите, както и помещение за велосипеди и общи нужди.

Вертикалната комуникация в сградата от подземния паркинг до всеки от етажите се осъществява чрез асансьор и общо стълбище с естествено осветление.

Основни технически характеристики на сградата:

- монолитна безгредова конструкция;

- зидарии с тухли тип Porotherm;

- звукоизолационна мембрана на подовите плочи;

- топлоизолация на външните стени, орнаментирана фасада и силикатна мазилка;

- висок клас дограма с трислоен стъклопакет;

- отопление с индивидуално газово котле;

- висококачествен немски асансьор Thyssen с 4 спирки;

- луксозни напълно завършени общи части

- жилищата се предават със степен на завършеност - шпакловка и замазка,изпълненини Електро, ВиК , ОВК и газова инсталации

- подземният паркинг е с под с шлайфан бетон и боядисани стени и таван

 Сграда, която съчетава индивидуалността на самостоятелното жилище и удобството за живот в малка общност от собственици.

 Красиво оформеният двор-градина с възможност за детски кът, беседка, алеи и цветя освен дървесната разтителност, допълва усещането за комфорт и спокойствие и носи усещането за уют. Собствената ограда на двора на имота завършва композиционно жилищната сграда и работи за нейната сигурност.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4621

Локация: град София, м-т Гърдова глава
България

Тип сграда: Жилищна сграда;
Брой имоти в сградата: 4
Брой свободни за продажба: 3