Rent
Бутиков двустаен апартамент - топ център
1 400 EURO
Бутиков двустаен апартамент - топ център
1 400 EURO
Йоана Петкова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5067

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
129 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 70 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 3 от 6
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да представи прекрасен двустаен апартамент, обзаведен с вкус и внимание към всеки детайл. Сградата се намира на привлекателна локация, с множество връзки за градски транспорт. Перфектно подържани общи части и асансьор.  Разположението е тип "отворен план", с функционална кухня и просторна всекидневна и тераса с прекрасен изглед към Княжеската градина, стилна спалня и баня с таванно LED осветление. Висококачествени текстилни материали и обзавеждане предразполагат новите наематели да усетят пространствата като собствен дом. Имотът създава усещане за спокойствие и уединение от динамичния начин на живот.Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Гледка
  • Домашни любимци - Не
  • Асансьор
Подобни имоти: